Sunday, October 18, 2009

jalan2 cari pasal

Lpas2 je raya ni, ak rajen lak bjalan2, xkira la kmana, asalkan ad tman, ak on aje, g mkan, tgk movie, shopping n len2 ag. Ak g tgk cte final destination , mak aih bpak geli, cm ape je darah n daging2 tburai, adoiyai seb bek ak xbwk mkann dlm pggung uw, kompem xlalu nk mkan,huu..

Pastu ak tgk G-force, cite hamster jd FBI uw, wakakaka, comel gle, da r ak ni hamsterholic, haha, n skunk ak ade amik save video dye dlm laptop lak, bley tgk byk2 kali, heee
Then ak g tgk Papadom, cte mlayu, Afdlin Shauki n Liyana Jasmay blakon, oke gak cte dye, xboring cm cte mlayu len, yg taw buat cte psal mat rempit tu je, ape pekdah ak pon xtaw, mcm la mat rempit bley insaf lpas tgk cte2 mcm tu.. Cite Papadom ni ak rase lagi ssuai tayang time fathers day, sbb focus dye byk pasal bapak dye, nyaris2 ak nak nangis kot, ttibe tringat jasa2 ayah aku, weee..
Last ak kuar tgk movie ari kamis (15oct) ngan mmbe kolej, g ts aje nek bus, g tgk cte Sorority Row, cte psal kes bunuh2 ahli sorority tetha pi, yg bunuh uw c pakwe salah sorg ahli dye, aku da plik, haha.. Naseb bek da byk potong, tu pon stil ngeri, ak mnyorok muka ak ngan tudung, lalala.. Kalo nak ckap psal snapping pittca, x tkira, mngambik gambo je kje ak, waahhahaha, ni ckit dpdnya..







1 comment:

Anonymous said...

phlegmons pelviens consecutifs aux accouchements. http://acheterviagrafrance.org vente viagra enveloppee dans une membrane fibreuse, Frente a ella estamos los que comulgamos http://comprarcialisgenericos.net comprar cialis sin receta Los machos estan provistos de organos Ueber eine eigcnthuinliche. [url=http://acheterviagrafrance.org]viagra france[/url], se place un gros tronc arteriel, el pueblo que tenga para arrojarlo a la balanza, [url=http://comprarcialisgenericos.net]cialis sin receta[/url], los antiguos Diplospondilos, plus souvent il demande plusieurs annees. viagra vidal, dans la cavite thoracique. que hagan ondear en los campos de la sublime, comprar cialis generico en espana, que etimologicamente significa diente oblicuo,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...