Tuesday, May 15, 2012

Kucing Ketakutan

Salam. Annyeong! That day, ade la sorang mamat yang aku sayang ni, tetiba buat surprise appearance kat rumah, memang culture shocked la aku kan hehe. Thanks for the sweet surprise hee.. Dan untuk meluangkan masa bersama, kami, bersama-sama si Oyen kucing aku, meredah hutan belantara yang paling mencabar dalam semesta, Sungai Kanching. Err k. Tujuannya adalah nak bagi pendedahan kepada si Oyen ni erti dunia sebenar. Dah macam alien dah perangai dia ni aku tengok. =="

Eyebags ftw!

Kesian gila tengok keadaan Oyen yang ketakutan bila tengok sekeliling yang teramat asing bagi dia. kalau boleh nak menyorok dalam baju je, tapi peluk kakak dia ni jela yang dia termampu untuk stabilkan emosi dia tu. 

Tak cukup kakak, abang pun boleh. Ehehe.. Atototo manjew nyeww~
  

Sibaik kakak kau ni tak kejam campak masuk dalam sungai, mau terkincit jugak kalau aku buat centu kan, HAHHHAHAHAHA!! *gelak setan*

Muka Oyen risau tak habis2. Kaki still menggeletar sebab trauma di tempat baru. Kau jangan cerita kat kakak kalau kau sebenarnya ada jumpa han.. Err.. Kbai

Jadi retiss la jap si Oyen ni, menjadi tumpuan ramai, kalah tuan dia haha


Muka minta simpati. Hehehe.. Peluk tu penting, baru rasa selamatt..


Tak boleh lagi manja la kan kau ni Oyen oi, suruh jalan sendiri takut, nak kena dukung macam baby, sibaik comel.

Both Oyens are mine!! Err k ayat mintak jelingan. =="

Had a really great day, and I love my Oyens. Heee :D

Now listening: Extreme- More Than Words

uzz31

9 comments:

cik ery said...

oyen comei ;)

robowtasmara said...

sesangat~! ;D

P U C A T said...

oyen o0o0 oyen..hehe

robowtasmara said...

oyen oooiii~ ehehe

cik shahrine shazwanie said...

eee comell!!
=)
sema dojes~!!!
asma xpenah redah utan.. cik abg da burjaya buat dojes wanny redah utan :P

robowtasmara said...

ehhehe tula sapal kan, tak pasal2 ke utan belantaram. hee

oakleyses said...

nike free, polo ralph lauren, longchamp outlet, louis vuitton outlet, gucci handbags, replica watches, jordan pas cher, ray ban sunglasses, nike free run, prada outlet, tiffany and co, prada handbags, polo ralph lauren outlet online, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, burberry pas cher, kate spade outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, jordan shoes, longchamp outlet, nike roshe, longchamp outlet, ray ban sunglasses, nike air max, ugg boots, oakley sunglasses, louis vuitton, christian louboutin shoes, oakley sunglasses, longchamp pas cher, uggs on sale, nike air max, ugg boots, christian louboutin, christian louboutin uk, air max, ray ban sunglasses, oakley sunglasses wholesale, louis vuitton, chanel handbags, tory burch outlet, louboutin pas cher, tiffany jewelry, nike outlet, replica watches, polo outlet, sac longchamp pas cher, michael kors pas cher

oakleyses said...

nike tn, hollister uk, nike air force, hollister pas cher, michael kors outlet online, oakley pas cher, uggs outlet, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors outlet online, timberland pas cher, michael kors outlet online, hogan outlet, nike air max uk, nike roshe run uk, kate spade, true religion outlet, vans pas cher, michael kors, michael kors, michael kors outlet, uggs outlet, abercrombie and fitch uk, ray ban pas cher, sac hermes, polo lacoste, michael kors outlet online, coach purses, ralph lauren uk, lululemon canada, burberry outlet, michael kors outlet, nike blazer pas cher, michael kors outlet, converse pas cher, coach outlet store online, coach outlet, ray ban uk, true religion outlet, nike free uk, true religion outlet, replica handbags, north face, nike air max, new balance, guess pas cher, north face uk, true religion jeans, burberry handbags

oakleyses said...

hermes belt, iphone cases, asics running shoes, north face outlet, timberland boots, lululemon, bottega veneta, hollister clothing, mont blanc pens, new balance shoes, chi flat iron, mcm handbags, giuseppe zanotti outlet, soccer shoes, ray ban, converse outlet, nike trainers uk, jimmy choo outlet, instyler, soccer jerseys, insanity workout, longchamp uk, ferragamo shoes, herve leger, vans, ghd hair, p90x workout, nike air max, beats by dre, nfl jerseys, hollister, abercrombie and fitch, louboutin, vans outlet, babyliss, baseball bats, gucci, wedding dresses, north face outlet, mac cosmetics, nike air max, nike roshe run, hollister, valentino shoes, nike huaraches, ralph lauren, lancel, oakley, reebok outlet, celine handbags

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...