Friday, December 31, 2010

Post Terakhir Tahun 2010 :)

Hoho berakhir sudah tahun 2010, macam macam kisah suka duka aku, family aku, bf aku, n kawan2 aku lalui. Terlalu banyak, ada yang dah diceritakan di blog ni, ada yang tak sempat disusun ayat untuk diceritakan di sini. Harap2 tahun 2011 memberi lebih erti daripada yang sebelumnya. Aku bakal menjadi "dewasa" - 21 tahun. Tapi seriously aku rasa aku masih muda remaja HAHAH. So, happy new year kepada semua, make a wish! Semoga wish korang tu tercapailah hujung tahun depan. Weeee~ xD

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...