Saturday, February 26, 2011

Ikut Saya Lah, Saya Yang Bayar Sendiri

Ada beberapa teman menegur cara saya bertudung. Ada yang tegur positif, ada juga yang negatif. Mungkin ada yang suka dengan style saya ni yang bermula sejak hujung tahun 2010 lepas, dan mungkin juga ada yang naik rimas tengok selendang ni berlilit2 dan berjurai2. At least fabric yang berjurai2, bukannya rambut yang terjurai2, kan? Saya memakai tudung adalah demi menjaga aurat saya, bukannya sebab saya ikut kawan2 pakai tudung atau sebab saya malas nak shampoo rambut. Oke dulu2 memang keinginan untuk berfree hair tak dapat dibendung, dan kadang2 terfree hair jugak kan, tapi sekarang kalau boleh biarlah hijab ni sentiasa di atas kepala saya, dan tidak "terbang" lagi.. Ameen..

Messy-style shawl? Heheh, semua ni berpunca selepas saya melayan video kak Maria Elena di youtube, setelah diperkenalkan oleh cik Markonah, terus jatuh cinta dengan akak Maria dan Hijab-Chill style dia! She's my icon, other than miss Hana Tajima hihi.. Hmm Yuna? Tu orang lain je lah yang selalu misinterpret perempuan berselendang tu peminat Yuna. She's lovely, but she is not who I'm looking after kot, heee

Work it on my own 2009-Pashmina bebeh!

At K-pop Beast, 4 Minute, G.Na tv recording last 14th January

Yeah beads also one of my favs :)

Hangout time with girls~

Bhahahaha xD

I love grey!

Hmm motif of this post? Just to lightly explain a bit about my hijab style, other than to show my addiction in cam-whoring, especially in the car, which I really dont have other things to do there (tu lah, ada lesen tapi malas nak drive, tahu nak jadi datin je duduk kat belakang haha) And yes, aku makin gemok dan gemok, nak kata bahagia tu tak jugak, tapi still gemok hahaha.. K lah y'allz, bubbye lah dulu, nanti ada post yang lebih menarik saya update lagi, weee, tata~

4 comments:

oakleyses said...

nike free, polo ralph lauren, longchamp outlet, louis vuitton outlet, gucci handbags, replica watches, jordan pas cher, ray ban sunglasses, nike free run, prada outlet, tiffany and co, prada handbags, polo ralph lauren outlet online, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, burberry pas cher, kate spade outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, jordan shoes, longchamp outlet, nike roshe, longchamp outlet, ray ban sunglasses, nike air max, ugg boots, oakley sunglasses, louis vuitton, christian louboutin shoes, oakley sunglasses, longchamp pas cher, uggs on sale, nike air max, ugg boots, christian louboutin, christian louboutin uk, air max, ray ban sunglasses, oakley sunglasses wholesale, louis vuitton, chanel handbags, tory burch outlet, louboutin pas cher, tiffany jewelry, nike outlet, replica watches, polo outlet, sac longchamp pas cher, michael kors pas cher

oakleyses said...

nike tn, hollister uk, nike air force, hollister pas cher, michael kors outlet online, oakley pas cher, uggs outlet, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors outlet online, timberland pas cher, michael kors outlet online, hogan outlet, nike air max uk, nike roshe run uk, kate spade, true religion outlet, vans pas cher, michael kors, michael kors, michael kors outlet, uggs outlet, abercrombie and fitch uk, ray ban pas cher, sac hermes, polo lacoste, michael kors outlet online, coach purses, ralph lauren uk, lululemon canada, burberry outlet, michael kors outlet, nike blazer pas cher, michael kors outlet, converse pas cher, coach outlet store online, coach outlet, ray ban uk, true religion outlet, nike free uk, true religion outlet, replica handbags, north face, nike air max, new balance, guess pas cher, north face uk, true religion jeans, burberry handbags

oakleyses said...

hermes belt, iphone cases, asics running shoes, north face outlet, timberland boots, lululemon, bottega veneta, hollister clothing, mont blanc pens, new balance shoes, chi flat iron, mcm handbags, giuseppe zanotti outlet, soccer shoes, ray ban, converse outlet, nike trainers uk, jimmy choo outlet, instyler, soccer jerseys, insanity workout, longchamp uk, ferragamo shoes, herve leger, vans, ghd hair, p90x workout, nike air max, beats by dre, nfl jerseys, hollister, abercrombie and fitch, louboutin, vans outlet, babyliss, baseball bats, gucci, wedding dresses, north face outlet, mac cosmetics, nike air max, nike roshe run, hollister, valentino shoes, nike huaraches, ralph lauren, lancel, oakley, reebok outlet, celine handbags

oakleyses said...

ugg uk, ugg pas cher, louis vuitton, canada goose outlet, moncler, coach outlet, thomas sabo, ugg,uggs,uggs canada, moncler uk, canada goose jackets, swarovski crystal, karen millen uk, louis vuitton, pandora jewelry, montre pas cher, canada goose uk, canada goose, hollister, wedding dresses, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, moncler, supra shoes, ugg, moncler, pandora uk, canada goose outlet, louis vuitton, moncler, pandora charms, links of london, louis vuitton, moncler outlet, marc jacobs, moncler outlet, swarovski, doudoune moncler, canada goose, ugg,ugg australia,ugg italia, juicy couture outlet, pandora jewelry, replica watches, toms shoes, canada goose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...