Friday, October 28, 2011

Memandu Ketika Hujan Lebat. Awesome! =="

Salam. Fuhh, dugaan betul perjalan balik dari kerja aku hari ni. Hujan selebat-lebat yang boleh, dipakejkan sekali dengan kilat/petir, Subhanallah. Aku yang memandu seorang diri ni hanya mampu terdiam dan terkebil-kebil, walaupun lagu Bruno Mars, mahupun Adele yang dimainkan. Aku tidak mampu berkaraoke sekali seperti selalunya. Sumpah cuak gila. Haihh.

Kalau dah kata hujan lebat tu kan, pakai wiper maximum speed sampai nak terbang kereta pun pandangan still kabur dek kerana air hujan yang ditolak angin tepat ke arah cermin depan. Tambah pulak aku ni rabun tahap sederhana tapi malas nak pakai specs or contacts, so memang mendapat la aku, muka menghadap 5 inci dari cermin kereta, nak fokus ke jalan dan kenderaan lain. T.T

Alhamdulillah, selamat sampai ke destinasi yang dituju, home sweet home, dan time-time tu la jugak hujan pun nak berhenti. ==" Dugaan betul..

Btw, gambar ni diambil tengah hari tadi, ketika sedang kebosanan melampau dek kerana langsung tak ada kerja nak dibuat (yeayy for my only-sunblock-applied-face, -with-puffy-eyes =="). Tidur kat dalam ofis depan boss baru tau haha. Ehh takboleh, nanti bini boss nampak jealous pulak beliau, miahahaha~ xD

DSC090622

3 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

nasib baik selamat smpai...ena memang xleh lau bwa keta lam ujan, xnampak...ritu smpai nk jatuh lam curam, nasib baik cepat kwl stereng..huhuhuhu

cik shahrine shazwanie said...

wth or wthout makeup still look adorable.
yeah..
tats my gojez BFF..
hik..
same goes to sheda n intan!!

robowtasmara said...

@♥Lady Ainaa♥ : aiyoo macam mendebarkan je pengalaman tu --" bahaye woo driving hujan2 ni~~

@cik shahrine shazwanie : and, same goes to you too~!! ehehehe xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...