Sunday, May 1, 2011

Contest Mata Paling Kebabom!

Hi!! Tell you what? Ni my first time join contest okay? Heheheheh selama ni teringin jugak nak join tapi cam xde masa, xde bran, xde modal gambar nak dipertaruhkan. Tapi! Kali ni cam semangat sikit nak join weee xD Kalau nak join gak contest ni jangan la segan silu singgah kat sini untuk syarat2nya ye~ :)

Ini gambar yang dipertaruhkan:

Gambar ni disnap pada 30 April 2011, hari yang agak bersejarah jugak, sebab pergi fanmeeting event kat The Mines, jumpa Se7en omg!! *fangirling starts xD* Hari yang sangat best, and gambar pun best! xDD

Blogger friends yang di tag:

2 comments:

sheRyn ShaZwaNnY said...

mata asma santek!!

robowtasmara said...

hehe, wanie lagi santek lorhh~ :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...