Tuesday, May 24, 2011

Sunshine Smile Contest

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)


Ni la gambar saye yang TERBAEKK dalam acara sengih macam cahaya matahari. Ngeeeeee

Time ni aku n bestfren aku jadi pelancong jap pusing2 area KL dengan berjalan kaki. Haa betul kot aku jadi pelancong haritu, rakyat Malaysia kan suka guna kenderaan je (tak kira la persendirian atau awam) pergi ke mana-mana~ :P

*Klik gambar untuk tumbesaran*


*Sila focus kat senyuman je, yang lain2 abaikan :PP

Mangsa2 tag, ngee:
-El
-Kim
-Bahiya

DSC090622

5 comments:

Ashraf Jalil said...

ceria nampak! thanks n gudluck! hehe

cik shahrine shazwanie said...

yezza.. santek kwn2 wanie..
moga salah sorang menang.. amin.. =)

robowtasmara said...

Hehhe amin.. Thanks! :D

kim heeruul said...

gud luck..^^

robowtasmara said...

Thanks~ ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...