Wednesday, August 3, 2011

Day 1: Benda Yang Anda Buat Masa Anda Sorang- Sorang

Benda yang anda buat masa anda sorang- sorang

Choii! Takda maknanya nak "touching2 myself" or whatsoever puhahahaha! JK!

Selalunya bila aku sorang2 ni, aku selalu memikirkan nasib diri. Sumpah, tak tipu. Aku mengenang apa-apa yang aku dah pernah buat, apa yang aku pernah lalui, apa yang bakal aku hadapi, memang semua aku replay balik lah, macam movie karat. Kadang rasa macam diri ni tak guna pun ada jugak, tapi nak buat macam mana kan, dah ini perjalanan hidup aku.. *sedih


But, the best part is, kalau kat rumah aku sorang2, memang alamatnya ke Korea jela aku "pergi" 24 jam tanpa jemu bhahhahaha.. (even kalau semua orang ada kat rumah pun aku bantai je semua ni haha)



Got problem? No right? Good~~


DSC090622

5 comments:

cik shahrine shazwanie said...

waa citer korea sumtyme wat wanny giler.. hee..
=)

robowtasmara said...

heheh, welcome to d club bebeyhh :DD

sifu im said...

korek idong la klu dok sorang2 kt umah hahaha

iskandarzulkarn9 said...

benda yg akan dibuaat apabila sorg2...?
errmm..i think..korek idung kot..betul x...?hihi

robowtasmara said...

Aikk? Knape jawapan korang same? ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...