Thursday, August 4, 2011

Day 2: Sejauh Mana Anda Berubah Dalam Masa 2 Tahun Sebelum Ni

Assalamualaikum!
Oke murid-murid, harini officially kari ke-2 Cabaran Makan Dalam berlangsung haha. Selama 2 tahun ni, memang macam- macam dah berubah. Yang paling ketara sekali adalah berat badan dan keadaan kulit muka. Pffttt..

2009

2011

Status diri pun dah bertukar daripada seorang pelajar, kepada seorang pekerja. Bermulalah sesi hidup yang baru, yang aku inginkan selama ni, bekerja tanpa memikirkan hal assignment, exam, dan admin kolej HAHA!

Selama 2 tahun ni jugak, macam-macam aku belajar berdasarkan pemerhatian aku terhadap perangai2 baik dan buruk sahabat dan kawan aku. Yes, sahabat dan kawan itu berbeza.

Selepas 2 tahun ni jugak aku dapat merasakan kematangan dlam diri aku. Well, this soon-to-be 21 y.o girl ni dah dapat identify yang mana elok yang mana tak, dah dapat buat keputusan dengan sendiri. Hmmm nasib, nasib~

DSC090622

2 comments:

sifu im said...

3 tahun aku x jmpe fmly, diorang cakap aku wt pembedahan plastik haha

robowtasmara said...

perghh sampai macam tu sekali reaksi dorg hahaha xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...