Wednesday, November 23, 2011

Everyday I Shock, Shock!

Salam. Annyeong! Uish, banyak jugak kejutan dua tiga hari ni. Dah culture shock kejap jadinya. Haha.

Melampau la tu kan reaksi sampai batak macam ni xD

Kadang-kadang, kejutan tu penting, baru lah tak bosan hidup, ye idok? Tapi, kalau dah dalam sehari tu dapat kejutan tiga empat kali, boleh mengundang migrain jugak la kan. Silap haribulan, mau meletup jugak kepala otak menerima segala kejutan yang ada.

Dan yang pasti, tak ada kaitan dengan lagu Beast- Shock, walaupun itu salah satu all-time favorite song aku~


Perubahan itu mesti, baru lah hidup seseorang manusia tu bertambah maju. Tapi yang pasti, lepas mendapat pelbagai kejutan, hidup mungkin makin senang, jangan lah pulak ada sifat riak. Menunjuk macam dia lah raja. Tolong lah. Perubahan itu penting.


Ehh? Dah kenapa pulak tetiba muncul poster Twilight ni? OMG esok will be the first day movie premiering in Malaysia, OMG OMG!!! Breaking Dawn pt1 is my most anticipating movie of the year!!

Kadang-kadang tu aku ni tergolong dalam team Jacob, sebab Jacob is so my preference type of man! Dia sweet, setia, penyabar, panas (in term of body's temperature lahh :P) dan membuatkan aku berfikir, "Hmm, kalau betul la si Jacob ni memang real serigala jadian, alamatnya aku kena samak la tiap kali peluk dia..." HAHHAHAHA!!


Tapi, most of the time, aku adalah team Edward!! Woohooo!!! Pontianak cool macam ni, aku pun nak kena gigit!! *err blog aku ni belum masuk R rated lagi kan? lol*


Si Edward Cullen ni memang ngam habis lah dengan Bella Swan, jeles pulak aku tengok si Bella yang mendapat perhatian habis-habisan dari pontianak dan serigala jadian yang hot & cold ni xD


Dan another thing for sure, aku angau dengan soundtrack movie ni. Selain Christina Perri Thousand Years, lagu Bruno Mars It Will Rain ni memang daebak! Memang kena! xD


So PAKCIK!! Make sure you'll move your butt out and layan my particular craving ni oke?! Thanks in advance! Haha

DSC090622

10 comments:

aminatul aini said...

ingatkn Shock sbb sambut 2PM..hehe

cik ika said...

braking dawn pnye pasal ler..hik3

cik ika said...

braking dawn pnye pasal ler..hik3

aminatul aini said...

hehe...last dah kali ni..rmai btul tweet psl breaking dawn..

robowtasmara said...

@ aminatul aini : takde rezeki nak sambut 2PM laa, sedih kan? :(

@ Cik Ika : tahu takpe xD

Siti NuruL Ain said...

my fav movie too.. but i love the books more..can't wait..;)

robowtasmara said...

@Siti NuruL Ain : indeed! I prefer movie cuz its real, literally lol xDD

shahidayaacob said...

sedihnya...shida x follow citer ney...so kna start tengok from the first...then kita g tengok wayang bersama..yeay!!

aminatul aini said...
This comment has been removed by the author.
robowtasmara said...

@shida: rugi woo tak follow, eishh3~ cpat2 khatamkan siri yang sbelum ni! hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...