Friday, November 11, 2011

Hey Apa Punya Hobi Daa~~

Salam. Annyeong! Malam2 yang tenang ni, aku belek2 la laptop ni, tengok2 balik folder lama yang kadang tu dah berhabuk sebab lama tak bukak. Cehh berhabuk la sangat kan. Tapi memang serious dah lama tak godeh2 apa yang ada dalam ni, confuse pulak aku tengok kenapa memory space semakin meruncing ni. Tula, nak g beli external hard disk asyik takde masa je, haihh~

Selalunya hobi kita banyak berkaitan bab2 mengumpul kan, contohnya kumpul setem, aksesori, kumpul baju, kereta (bagi yang kaya sesangat la), kumpul barang antik, heels, buku, dan bermacam lagi lah. Aku ni pulak mempunyai hobi yang aku sendiri kengkadang terfikir, "what the heck did I do all these time? Aiyoyo~", iaitu aku sangat suka mengumpul gambar. Macam-macam folder gambar ada dalam memory yang ada ni. Folder yang paling aku suka kumpul ialah folder "Fav Starz". Ctrl + klik aje gambar kat bawah ni untuk lihat folder2 yang terkandung dalam Fav Starz aku xD :


Untuk setiap folder yang ada tu, ada lagi beberapa folder lain mengikut kategori masing-masing. Tapi ada jugak yang aku malas nak asingkan, so semua gambar aku campur je sekali dalam satu folder, bila rajin baru aku kemas balik.

Salah satu folder yang paling lama ada dalam ni, Big Bang. Gambar2 diorang aku start kumpul sejak 2006, zaman ber-online di cyber cafe dolu-dolu xD

Yang atas ni folder favorite aku, B2ST. Setiap member Beast ada folder untuk gambar masing2, each one gambarnya tak kurang dari 300+ (Junhyung punya rekod sekarang: 799 gambar) juling biji mata ngadap satu-satu. Sebab tu lah aku buat banyak kategori ni, siap ada folder untuk pairings, termasuklah my favorite JunSeung couple :D

Macam pelik kan? Kumpul gambar orang. Hahah ntahlah, aku ni memang pelik punn~ xD
Kbai!
DSC090622

3 comments:

cik Kartun said...

heee..bnyak tul koleksi ^^,

Cik Etel said...

Sy main campur2.. xde folder pon..
Terfikirr jugak nk buat.. tapi ckp " nantilah"

robowtasmara said...

hehehe, knape ntah la rajin bebeno bab cenni xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...