Saturday, November 19, 2011

Froyo, Trip for a Treat!

Salam. Annyeong! Uihh terkejut sekejap aku tadi tengok boyfriend kepada kawan aku ni, muka dia macam Super Junior Siwon oke!! Culture shocked sekejap, selama ni tak pernah tepikir ada pulak mamat Melayu yang bermuka macam Korea kan, kalau Cina tu oke lagi, mata sepet2 kulit putih macam tu kan. Uihhh terkejut tak hilang lagi ni bhahaha, serious macam sama muka dorang! Tapi kawan, jangan risau, I wont take your property kayh. Lol xD

Oke, yang part body tu memang tak sama la kan, tapi aku suka gambar Siwon yang ni, sebab tu upload. Lalalal~~

Tengah hari tadi, lepas berpenat lelah di tempat kerja (uishh penat woo~ :P) aku menyedapkan isi perut dengan berkunjung ke Tutti Frutti, untuk merasa frozen yogurt yang dikatakan sangat baik untuk kesihatan tu.


Haa, jangan ingat pekan Rawang tu tempat jin betendang ye, Tutti Frutti pun ada bukak cawangan kat sini. Tempat kau ada? Haha


Aku ambik 3 perasa: Cookies & Cream, Original Yogurt, dan Peach. Lepas tu bab topping dia pulak mula lah rambang mata, sampai benda2 penting (favorite aku) boleh jadi lupa, time bayar baru ingat nak letak, but its kinda too late kot, iskk. Nasib baik harga oke dalam awal belas-an, sebab strategi untuk first timer: JANGAN LETAK BUAH BANYAK2, BERAT. xD


Masa menikmati froyo. Paling suka rasa Cookies & Cream. Lemak berkrim dan yang penting, kurang manis :) Aku nak nasihatkan korang, kalau boleh tak payah lah letak Gummybears, rasa macam kunyah pewangi toilet. Errr =="


Together with my colleague, Kak Nini, siap je kerja terus cabut~! Nyiahaha xD

Definitely one of my fav sweet treats crave, after McFlurry Oreo! :D


DSC090622

8 comments:

Muhammad Azim said...

Tutti Fruity!!

robowtasmara said...

Yeahh!! xD

allysponti said...

arrhhhhhhh!!! Siwon ! nomu nomu chua *sawan sekejap*

robowtasmara said...

na doo nomu nomu chua siwon sshi~! xDS

JungRara said...

ada la sorang mamat kat my college. muka dia sebijik macam lee min ho. So, semua orang kat U especially girls panggil dia lee min ho...wahaha...tapi, siyes sebijik! pandai pulak lepas tu, dia buat gaya rambut lee min ho...omo~

robowtasmara said...

omo!! nak kenal nak kenal!!! xD

shahidayaacob said...

hohohoho..Tutti Fruity...terbaek~~

jom kita g terjah sana then karaoke..hahaha..gla seronok rawang city...bhak hak

robowtasmara said...

Yeahh rawang city tempat paling up~~ lalalal jum2! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...