Saturday, November 5, 2011

Title Here Please.

Petang tadi lepas balik kerja aku minum Nescafe white coffee. Aku ni dah lah jenis MEMANG akan payah nak tidur. Esok pulak ada macam2 plan nak dibuat, so.. Yeayy for me! ==" Kenapa la yang aku pi minum nescafe tu, adoyai nyesal pulak nih. Nak paksa tidur memang takkan berjaya punya, wuuu

Esok mesti keadaan aku macam ni punya. Confirm.

Anyways.

Siapa ada tengok Anugerah Skrin 2011? Angkat kening sat. Haha sumpah macam haremm, sibaik lah aku tak buang masa aku sepenuhnya mengadap ASK, sebab aku ada online, dan kalau dah sekali online tu, memang macam2 site la aku bukak kan (kalau tak penuh tab tak sah hidup rasanya haha)

Anugerah Baju Ketat. Lagi sesuai la nama event tadi. Haihh. Sedih aku tengok, rasa macam nak derma kain je kat orang2 miskin tadi =="

Diambil dari tweet Wardina Saffiyah. And she's got her point dude!

p/s: Anticipating MTV EMA 2011!! Big Bang hwaiting~!!

DSC090622

6 comments:

IEQAH said...

betul..ieqah setuju yunk..depa pakai mengalahkan award hollywood tanpa rasa bersalah pulak tu..

robowtasmara said...

tulah, sendiri yang rase takut ni~~ T.T

cik ika said...

ika ta smpt tgk la..

robowtasmara said...

oke la tu tak tengok, xde pekdah pun tengok, kihkih xD

kim heeruul said...

gua tak minat nk tgk anugerah2 retis malaysia..

robowtasmara said...

bez woo tengok, macam tengok cerita lawak, rase nak gelak je memanjang, bhahaha xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...