Monday, July 11, 2011

110709. Bersih? No. Hangout With Besties? Yes.

Assalamualaikum! Sabtu lepas aku hangout dengan bff aku yeayy! Kat Pekan Rawang je yeayy! Memula plan nak turun KL, g tengok movie, last2 ada demonstrasi Bersih tu, memang tak la nak pegi KL kan, karang tak pasal2 kena tahan polis sebab sepender kuning HAHA. So ini la aktiviti kitorang sepanjang berhangout di pekan yang dicintai ni, weee

Wanie, Shida, Intan :)





Yes, badan aku memang makin gemuk, tarak tipu punya


Yum!

Lepas masing-masing mengenyangkan diri di Mekdi Rawang, kitorang pegi karaoke. Masing-masing bole la join Kilauan emas ye lpas ni, hehee jkjk, Intan ni ape la, malu2 kucin lak nak nyanyi, bukannya ada orang lain punn~^^



Tak paham motif gambar ni, sorang cam terkejut, sorang lak bajet nak buat aksi comel. Err..

Mari2 pilih lagu

Wootz!


Haa yang ni lagi la takpaham motif sebenarnya apa, ahahaha
Muaxx!

DSC090622

11 comments:

shahidayaacob said...

intan bnyak padam gambar.ngrrrrrr....sweet babe..hehehehe..suka hangout ngan korang...sampai krem tulang pipi..hahahaha

robowtasmara said...

taw xpe, grghhh~ (bunyi intan lalala)sibaik tulang pipi je yang krem, ahaha

Hans said...

aku tgok gambar kotak burger terbuka tu buat aku lapar
hahahaha

Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

cik shahrine shazwanie said...

waa.. gambr akhir tu ngape.. andoi~~
terase hina diri ini.. saye menci dri saye..yay!!

robowtasmara said...

Hans: haha g la mekdi makan wee

Wanie: laa nape lak, anda comel oke~ muaxx ^^

Nur Syazana Mohammed Sani said...

wah ! best nye hang out ,. zana pun da jarang hang out ,. nak SPM la kate kan :P

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana ^^

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/have-kit-kat-have-break.html

robowtasmara said...

hehe study2, lpas spm bole hangout sana sini, bez woo~ :D

suhaili sarif said...

bestnya jejalan dgn kwn2.hehe
da lama x hang out cmni
huhu

waa minat kpop ya

robowtasmara said...

free2 ajak la kwn2 hangout, kitorang ni pun jarang2 keluar,huhu

yup minat kpop hehehe

kim heeruul said...

yang free hair tu mcm hot.chumel...^^

robowtasmara said...

hehehe mmg dia hot+comel, yeayy xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...