Sunday, July 17, 2011

Graduan Aspire 2011

Assalamualaikum! Rasa macam dah lama la pulak tak hapdet belog ni, aisyy penat nak fikir ayat2 untuk entry2 yang sebenarnya melambak dalam memory otak nih =="

Okay duhh, macam korang kisah la kann.... Anyways, sabtu lepas, aku, bersama Shida dan Intan, bersama-sama ke KLCC, menghadiri Graduan Aspire, di Hall 5 Convention centre. Event ni dah lama diorang buat iklan bagai, aku pun dah pre-registered awal-awal, so takpayah la nak beratur isi2 borang dah, yeayy! Lagi bez, 5000 pengunjung pertama dapat goodie bag, tu yang syiok tu, so kitorang pun gerak la awal untuk mengejar goodie bag tersebut, bhahaha..


Kitorang gerak naik public transport aje, maklum lah, lesen aku ni hiasan dalam dompet jee~ lalallala~~


Ehhh??!! Apa ni?? Perhimpunan Bersih lagi sekali kah?? Bhahaha! Boleh pulak hari tu ada train yang terbalik ke hape kat station Komuter Kuala Lumpur, so sesiapa yang nak menuju ke KL Sentral dan seterusnya terpaksa naik shuttle bus. Bersesak wehh, nasib baik lah rakyat Malaysia ni walaupun berebut2 naik macam nak dapatkan point tambahan, stil takde lah sampai berpijak2, so takde lah yang terbunuh pada hari tu, tersepit2 celah manusia yang pentingkan diri sendiri tu biasalah.. Hahah baik punya perli kan, aku memang sarcastic pun, thank you.


Akhirnya, kami pun dapat la jugak naik shuttle bus, dapat duduk lagi. Sebelah kanan aku ada pakcik Jepun duduk, blur2 dia kot kot salah naik bas, kesiann.. Anak ada tak pakcik? Kimsalam hokay? Saya suka sepet2 ni, ahahha~ :P

Event tu sebenarnya takde la bez sangat pon. Participant companies pun kebanyakannya berkaitan business, banking, technical stuffs. Takde langsung yang berkaitan medical, habistu macam mana dengan aku ni? Aiyoo T.T Universiti yang ada pun banyak cakap pasal Master, PhD, memang aku nak sambung PhD pun esok TT.TT

Papepon, ngambik gambar tu adalah kemestian la kan, kalau tak macam mana nak hapdet belog yang mostly bergambar ni haha..


Ketidak-ready-an aku time ni, kehkeh

Intan, Shida, and me. Hasil yang aku dapat hari ni adalah sehelai maxi dress Uniqlo yang berbaloi- baloi harganya, credits to Shida, weeee xDD

DSC090622

6 comments:

Anonymous said...

thanks for the interesting information

robowtasmara said...

Welcome, bhahaha

shahidayaacob said...

wehuuuu...nanti kita g uniqlo lagi...hahaha...sngat best keluar hari 2 plus pnat...hehehe..nanti nak g petrosains plak..lalala

robowtasmara said...

Wee nak pegi Zara pulak lahh.. Bole? xD Jum2 g petrosains nanti, pilih masa yg sesuai :D

saiazuan said...

mcm best je... x g pun smlm.. :(

robowtasmara said...

Hehe bole tahan la.. tahun depan join la, ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...