Thursday, July 14, 2011

Ehh? Youtube Player dah bertukar? Bila?

Hai! Aku confuse ni, sejak bila youtube player berubah warna tu ye? Selalu kan button play/stream tu kan warna putih, tapi sekarang hitam pulak, memula ingat salah masuk player guna Dailymotion ke hape, tapi memang betul lah Youtube, errkk

Sebelum.

Sekarang.


Bhahaha entry ntah pape, sebab aku terkejut jap tetiba berubah warna dia, weee.. OK bai~!



DSC090622

6 comments:

Adam Idris said...

pagi tadi baru perasan dia tukar
dia nak upgrade la tu, sebab tengok vimeo makin popular and lagi smart, haha

robowtasmara said...

tu la, mula2 play video still bar yg lama tu, pastu kat video lain lak dah jadi hitam pulak xD

amir aizat said...

ahha baru tahu,hehe

robowtasmara said...

teehee jadi transpomer jap harini hencik youtube xD

Nur Syazana Mohammed Sani said...

yang penting kucing 2 comel ,. hahah

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/adore-with-him.html

robowtasmara said...

Kan kan? iskk geram! xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...