Tuesday, July 19, 2011

Makhluk2 Yang Dijumpai Selepas Tsunami

Tsunami adalah kejadian yang ditentukan Allah yang tidak boleh dielak mahupun ditunda oleh sesiapa. Ia diketahui membawa kepada kegurian/kehilangan dari segi nyawa dan harta di kawasan yang terjejas, dan memberi kesan negatif di jangkamasa yang panjang juga, seperti loji nuklear yang telah bocor di Jepun baru-baru ni.

Setelah dijalankan sesi pembersihan, ditemui makhluk-makhluk laut dalam (deep sea) yang pelbagai bentuk dan rupa. Menyeramkan pun ada, errr..


Err.. boleh nightmare kalau time berenang2 tetiba terjumpa beliaw ni =="




Labah-labah laut ><

ikan ni kalau memasak mesti sedap kan, macam senior dia, lallallala~

Erkk.. Hey there~

Hmm tengah bayangkan cemana makhluk ni berenang O.o

Aigoo gigi dia ada 2 lapis owhh! Boleh buat back up time bergaduh!



Taktau la tergolong dalam species apakah makhluk ni

Haa yang ni aku taw, adik beradik tiri lobster.. Kan? Kan?? xD


DSC090622

7 comments:

Miss Rainbow said...

takot tgk ikan2 deep sea ni..
law die kt upper sea grenti xslamat la kite.huhuhu.

robowtasmara said...

kan? seram je nak bercuti2 tepi pantai, karang tetiba jumpa yg pelik2 ni, wuwuw

cik shahrine shazwanie said...

err... asema seram nya itan tuh..
nak bela sekor..
(-_-")
andoi~

robowtasmara said...

err bela sekor kunk nak bagi makan ape? aiyakk ><

pRiNCe said...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
sudi tak berkawan dengan prince?
jom bce entry terbru sy..:)

Drama Juvana - Anjakan Populariti Izreen Azminda ( Cikgu Zakiah )
Gambar Tentera US Merogol Wanita Iraq ( 6 Gambar )
Mati Ketika Berzina ( Merogol ) Ikan Pari

Amar Za'im said...

makhluk paling seram,makhluk last sekali.
seram beno nengok mata dia.berspek lagi.hahaha.

robowtasmara said...

seram2, menarik2 ><

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...