Thursday, July 7, 2011

Kejam Punya Cikgu T.T


Ni cerita lama sebenarnya (tapi still dalam tahun ni la kot haha) Urghhh kesian gila fikirkan nasib anak2 kucing yg dia dah campak tu T.T Mengikut sumber- sumber, nama dia ni Muhammad Azri b Ismail, daripada SMK DATO' ABDUL SAMAD ,TG. IPOH. Cikgu. Diulangi. CIKGU. Hmphhh~ Cemana la nak mengajar budak2 kalau perangai sendiri pun dah macam pape je, lepas tu nak mendidik murid2 pulak, ntah apa nak jadi lahh..

Elok sangat la tu perangai.. Haizzzzzz

Sumpah aku kesian dengan nasib haiwan yang tak terbela ni, suruh dorang buat demonstrasi jugak la, join bersih sekali. Nak suarakan hak masing-masing kata~

DSC090622

4 comments:

Adam Idris said...

memang kejam
benda ni dah highlight kat facebook page, Kami Pencinta Kucing,
cube la search...hehe

robowtasmara said...

memang dapat dari fanpage pencinta kucing tu lorh, hehe, menggigil2 bace gambar wall post cikgu ni tadi kat kpc tu, grrr

syarifahsidrus said...

kejam2..huhhh

robowtasmara said...

tu la, kesian kat kucing2 tu T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...