Sunday, July 3, 2011

Makan Kenyang Hati Banyak Suka

Hi! Entry ni saje je nak Show off gambar2 aku dengan bff aku heheh, Ahad lepas (26/6/11) sorang dari bff aku, Shahida ade buat majlis makan2 kat rumah dia, sempena adik dia yang bakal menjadi commander tu. Keje leklok ye dik, dengar cite pasal latihan2 dorang pun dah seram jadinye, ganas huuu~

Tetamu2 majlis :P

Selain dari makan, which is sedappp, posing2 amik gambar tu dah boleh kata perkara harus lah untuk kitorang ni kowt, lallala xD
Ni lah antara hasil yang berjaya diamik haritu :D

Bersama si tuan rumah, Shahida :)

Perut masing2 kekenyangan, terutama sekali aku :PP



Lepastu, sambung pulak keje photosoot kat Taman Tasik Country Homes. Errrr.. memang cantik tasik tu, lalal





Thats it! Haha muka pau ftw! xD

DSC090622

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...