Monday, July 18, 2011

Contest:I ♥ Blogging!


Assalamualaikum! Pagi-pagi dah start blogwalking, terjumpa lah satu contest ni; I ♥ Blogging. Kira kena tulis la kan sebab- sebab kenapa kita suka ber-blogging ni. Okay ini adalah sebab-sebabnya wujud livin a life as robowt ni (blog aku la tuh xD):

  • Mula-mula buat blog masa tahun 2009 dulu sebab saja suka-suki (boleh?)
  • Untuk merapatkan silaturrahim sesama blogger yang dikenali sejak azali, mahupun yang baru berkenalan semenjak seminit lepas. Oke la tu, ramai kawan, daripada ramai musuh, yeayy
  • Sebagai medium untuk aku menyampaikan info-info terkini berkaitan Malaysia dan Korea :P
  • Boleh usyar gambar2 mamat2 handsome dan awek2 comel kat blogspot ni (err kalau takde Blogspot account pun boleh usyar kot sebenarnya kan, oke saja mengada)
  • Dengan adanya blog ni, boleh la aku mengumpat kaw2 punya, secara sarcastically mahupun secara direct. Kalau kat Facebook nanti banyak dapat notification, rimas, tapi kalau blog ni kita boleh check comment bila2 hati kita tenang, so takde la panas jee, betul tak? xD
  • I ♥ blogging sebab blogging ni ossem weyhh~!! (awesome weh~!! :P)

Okay itu lah antara sebab-sebabnya. Nak diikutkan, banyak lagi sebab ni, tapi disebabkan hari masih muda, otak masih mamai, so tak dapat lah fikir sebab-sebab yang lain tu xD. Wish me luck~! ^^

OK bai~~! :D

DSC090622

13 comments:

kaizen said...

gud luck n semoga enjoy berblog

keep it up bro!!!

jom tgk2 sini kaizen & Urban-or-Disaster

robowtasmara said...

Thanks2 ^^

ahmad endo said...

arap ko leh menang kontest ni...hehehe

robowtasmara said...

hehehe thanks~^^

Liniey Mustaffa said...

gdlck babe ;)

robowtasmara said...

Thanks babe :D

FARHANAAKMALAZAHAR ♥ said...

GUD LUCK SAYANGG ! NAK JOIN ! TAPI MALAS PULOK ! HAHA :))

robowtasmara said...

teehee thanks, kalau tetibe rajin join la, ekeke

Achik SYIDA said...

thank sudi join :)

robowtasmara said...

ehehe mengisi mase lapang~ xD

Cik Jannah said...

selamat berblogging..)

folo..

Amirah Suhana said...

teruskan berblogging k yunk! heheeee

robowtasmara said...

Thankyou2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...