Monday, January 9, 2012

Kepala Otak Ntah ke Mana, Kemaruk ke Apa?

Salam. Annyeong! Aihh, harini aku terkena, apa orang kata tu? Monday blues daa.. Ciss bedebah betul. Pepagi hari dah blur2, nasib baik keluar rumah sempat kunci pagar semua. Time bekerja pun blur2.. Ciss kek betul la. Aihhhh bila nak kawin ni? Dapat suami kurang la kot sikit bebanan hidup ni. *Tiba-tiba pulak kann* Haha. Nak AimanAzlan, nak AimanAzlan.. Errr, kbai! Haha.
But seriously, I had the worst Monday blues today. Ever! Bodoh tahap gaban punya blur! Eishh!!

Dan, untuk menambahkan tahap ke-blur-an aku harini, balik dari kerja tadi time aku mandi, aku cuci muka aku dua kali, secara berturut2 tanpa ada rasa bersalah mahupun gundah gulana pun. Macam mana aku boleh tahu aku cuci muka dua kali padahal blur2? Haa, memang ajaib time tu, tiba2 datang kesedaran aku, dan tau2 je muka aku memang confirm dah di-service dua kali. =="

Ni ha muka aku selepas dicuci dua kali. Putih macam MJ takk? Haha

*Memang tak kantoi lah kan pakai pajama bunga2 purple. Lalallala~

Ohhh, tadi jumpa 2 ekor anak kucing kat dalam lab! Heheh, kesian kena tinggal dengan mak dia yang penakut bila tengok manusia masuk dalam lab tu. Hopefully mak mereka ni jumpa lah balik time kitorang dah balik keje, kesian kelaparan kalau mak nye tak balik2.. ==

Muka masing2 taknak kesedihan je kan, aihh..

Oke lah, nak sambung melayan fancams yang melambak sempena 2012 Idol Star Sports Championship ni, salah satunya VIDEO COMEL NI, weee! xD

Now listening: T-ara- Lovey Dovey

uzz31

6 comments:

shahidayaacob said...

hahaha...shida pown pernah jadi cam ni...leh ingat dah mandi kew blom..haha...sampai tanya kakak kowt...huhu

robowtasmara said...

bhahaha, jangan diamalkan pnyakit blur2 ni sbelum g keje suda, kang ade yg bau keti satu hari dalam opis t, kahkah xD

oakleyses said...

nike free, polo ralph lauren, longchamp outlet, louis vuitton outlet, gucci handbags, replica watches, jordan pas cher, ray ban sunglasses, nike free run, prada outlet, tiffany and co, prada handbags, polo ralph lauren outlet online, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, burberry pas cher, kate spade outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, jordan shoes, longchamp outlet, nike roshe, longchamp outlet, ray ban sunglasses, nike air max, ugg boots, oakley sunglasses, louis vuitton, christian louboutin shoes, oakley sunglasses, longchamp pas cher, uggs on sale, nike air max, ugg boots, christian louboutin, christian louboutin uk, air max, ray ban sunglasses, oakley sunglasses wholesale, louis vuitton, chanel handbags, tory burch outlet, louboutin pas cher, tiffany jewelry, nike outlet, replica watches, polo outlet, sac longchamp pas cher, michael kors pas cher

oakleyses said...

nike tn, hollister uk, nike air force, hollister pas cher, michael kors outlet online, oakley pas cher, uggs outlet, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors outlet online, timberland pas cher, michael kors outlet online, hogan outlet, nike air max uk, nike roshe run uk, kate spade, true religion outlet, vans pas cher, michael kors, michael kors, michael kors outlet, uggs outlet, abercrombie and fitch uk, ray ban pas cher, sac hermes, polo lacoste, michael kors outlet online, coach purses, ralph lauren uk, lululemon canada, burberry outlet, michael kors outlet, nike blazer pas cher, michael kors outlet, converse pas cher, coach outlet store online, coach outlet, ray ban uk, true religion outlet, nike free uk, true religion outlet, replica handbags, north face, nike air max, new balance, guess pas cher, north face uk, true religion jeans, burberry handbags

oakleyses said...

hermes belt, iphone cases, asics running shoes, north face outlet, timberland boots, lululemon, bottega veneta, hollister clothing, mont blanc pens, new balance shoes, chi flat iron, mcm handbags, giuseppe zanotti outlet, soccer shoes, ray ban, converse outlet, nike trainers uk, jimmy choo outlet, instyler, soccer jerseys, insanity workout, longchamp uk, ferragamo shoes, herve leger, vans, ghd hair, p90x workout, nike air max, beats by dre, nfl jerseys, hollister, abercrombie and fitch, louboutin, vans outlet, babyliss, baseball bats, gucci, wedding dresses, north face outlet, mac cosmetics, nike air max, nike roshe run, hollister, valentino shoes, nike huaraches, ralph lauren, lancel, oakley, reebok outlet, celine handbags

oakleyses said...

ugg uk, ugg pas cher, louis vuitton, canada goose outlet, moncler, coach outlet, thomas sabo, ugg,uggs,uggs canada, moncler uk, canada goose jackets, swarovski crystal, karen millen uk, louis vuitton, pandora jewelry, montre pas cher, canada goose uk, canada goose, hollister, wedding dresses, juicy couture outlet, louis vuitton, canada goose outlet, moncler, supra shoes, ugg, moncler, pandora uk, canada goose outlet, louis vuitton, moncler, pandora charms, links of london, louis vuitton, moncler outlet, marc jacobs, moncler outlet, swarovski, doudoune moncler, canada goose, ugg,ugg australia,ugg italia, juicy couture outlet, pandora jewelry, replica watches, toms shoes, canada goose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...