Friday, January 27, 2012

Ustaz Don

Salam. Annyeong! Hei, kenapa sekarang aku tengok cam ramai je perempuan minat kat Ustaz Don ni ek? Ni yang tak puas hati ni, SEBAB AKU PUN MINAT KAT DIA!! Ahahaha xD

Mula2 "kenal" Ustaz Don ni lepas ayah aku tengok channel tv Alhijrah tu, dia suka tengok program 30 Minit Bersama Ustaz Don Danial Don Biyajid setiap malam.

Aku pun ikut jela melayan program tu dengan ayah, boleh tambah ilmu. Bila dah layan punya layan, Nur yang ada di muka ustaz Don ni macam menarik minat aku tu. Aihh, dah lah pakej yang dia ada ni macam kena je dengan kriteria yang aku suka dalam diri lelaki yang bakal menjadi khalifah aku. Yelah, walaupun korang tau2 je aku ni hantu Korea, tapi untuk memilih seorang khalifah dalam hidup aku, aku tak perlukan hotness, bakat menari yang hebat, muka jambu, aku tak perlu semua tu, aku nak seorang yang berilmu dalam agama, macam ustaz ni, hehe, I loike! xD

Ni gambar ustaz yang aku petik je kat fb, event apa dia pergi, tak sempat pulak aku nak discover, kehkeh. Tanpa celak yang macam dia selalu pakai dalam program tv Alhijrah tu, hemsemm wooo! xD

Keychain teddybear tu yang penting xP

Ustaz Don ni single lagi tak? Ehhehe lalalal~ #gatal nak berlaki :P

Ni ha salah satu petikan daripada program tv Alhijrah ustaz Don ni, memang entertaining, dalam masa sama kita boleh belajar jugak ;)


uzz31

5 comments:

miss-nabil said...

ohhhhh my Allah. o.O
terasa macam nak kawin sekarang.
pelanduk 2 serupa pun jadi laaa. HAHA

robowtasmara said...

Itu lah, jmpe yg mirip2 n berilmu mcm ustaz ni pun syukur, kan.. ^^

oakleyses said...

nike free, polo ralph lauren, longchamp outlet, louis vuitton outlet, gucci handbags, replica watches, jordan pas cher, ray ban sunglasses, nike free run, prada outlet, tiffany and co, prada handbags, polo ralph lauren outlet online, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, burberry pas cher, kate spade outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, jordan shoes, longchamp outlet, nike roshe, longchamp outlet, ray ban sunglasses, nike air max, ugg boots, oakley sunglasses, louis vuitton, christian louboutin shoes, oakley sunglasses, longchamp pas cher, uggs on sale, nike air max, ugg boots, christian louboutin, christian louboutin uk, air max, ray ban sunglasses, oakley sunglasses wholesale, louis vuitton, chanel handbags, tory burch outlet, louboutin pas cher, tiffany jewelry, nike outlet, replica watches, polo outlet, sac longchamp pas cher, michael kors pas cher

oakleyses said...

nike tn, hollister uk, nike air force, hollister pas cher, michael kors outlet online, oakley pas cher, uggs outlet, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors outlet online, timberland pas cher, michael kors outlet online, hogan outlet, nike air max uk, nike roshe run uk, kate spade, true religion outlet, vans pas cher, michael kors, michael kors, michael kors outlet, uggs outlet, abercrombie and fitch uk, ray ban pas cher, sac hermes, polo lacoste, michael kors outlet online, coach purses, ralph lauren uk, lululemon canada, burberry outlet, michael kors outlet, nike blazer pas cher, michael kors outlet, converse pas cher, coach outlet store online, coach outlet, ray ban uk, true religion outlet, nike free uk, true religion outlet, replica handbags, north face, nike air max, new balance, guess pas cher, north face uk, true religion jeans, burberry handbags

oakleyses said...

hermes belt, iphone cases, asics running shoes, north face outlet, timberland boots, lululemon, bottega veneta, hollister clothing, mont blanc pens, new balance shoes, chi flat iron, mcm handbags, giuseppe zanotti outlet, soccer shoes, ray ban, converse outlet, nike trainers uk, jimmy choo outlet, instyler, soccer jerseys, insanity workout, longchamp uk, ferragamo shoes, herve leger, vans, ghd hair, p90x workout, nike air max, beats by dre, nfl jerseys, hollister, abercrombie and fitch, louboutin, vans outlet, babyliss, baseball bats, gucci, wedding dresses, north face outlet, mac cosmetics, nike air max, nike roshe run, hollister, valentino shoes, nike huaraches, ralph lauren, lancel, oakley, reebok outlet, celine handbags

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...